Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День права знати!

Право на доступ до інформації є основоположним елементом реалізації людиною будь-якого іншого права, визначеного Конституцією України та міжнародними договорами.

15 жовтня 2019 року Генеральна Асамблея ООН на 74-й сесії ухвалила резолюцію, якою проголосила 28 вересня Міжнародним днем загального доступу до інформації.

З нагоди відзначення Міжнародного дня загального доступу до інформації Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини  розпочав серію онлайн тренінгів для працівників органів державної влади та місцевого самоврядування.

17.09.2020 посадові особи виконкому Саксаганської районної у місті ради прийняли учать в онлайн навчанні для розпорядників інформації (із дотриманням усіх карантинних обмежень). Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини  надав роз’яснення щодо застосування тих чи інших норм законодавства, висвітлив практичний досвід, наприкінці тренінгу відповів на актуальні запитання учасників тренінгу.