Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День фізкультури та спорту в КСШ № 107

08 вересня 2017 року з метою пропаганди здорового способу життя та розвитку олімпійського руху у Криворізькій спеціалізованій школі І-ІІІ ст. № 107 з поглибленим вивченням англійської мови відбулося урочисте відкриття шкільної спартакіади, присвяченої Дню фізкультури і спорту.

На урочистій лінійці були присутні вчителі, учні та батьки.

Свято розпочалося привітанням усіх, для кого спорт став невід'ємною частиною життя, всіх спортсменів, які вже досягли значних результатів, та тих, для кого успіх та слава ще попереду. Приклад грації та краси продемонстрували яскравим виступом лідери учнівського самоврядування «Рада друзів». Найкращі спортсмени школи минулого 2016-2017 навчального року винесли олімпійський прапор мирних і дружніх змагань.

Програма відкриття шкільної спартакіади була насиченою та дуже цікавою. Спортивно-розважальний експрес для учнів 2-10 – х класів включав у себе проходження основних восьми станцій, де діти змогли продемонструвати свої танцювальні та інтелектуальні здібності, позмагатися у силі, швидкості та витривалості. Відповідальними за проведення станцій були призначені учні 11-х класів. За підсумками експресу, команди, які набрали найбільшу кількість балів, були нагороджені грамотами.

09 вересня 2017 року спортсмени закладу приймали участь у районному святі, присвяченому Дню фізичної культури та спорту. Команда  легкоатлетів посіла почесне ІІ місце.