Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості!

Вчора на всіх промислових підприємствах района, які пов’язані з металургією, проводилися урочисті заходи з нагоди Дня працівників металургійної і гірничодобувної промисловості. Голова районної у  місті ради Валерій Беззубченко привітав працівників ТОВ «МЕТІНВЕСТ – Криворізький ремонтно-механічний завод» та вручив районні нагороди від виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Шановні працівники та ветерани металургійної і гірничодобувної промисловості!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом!

Ваша професія – одна з найважчих, але й найпочесніших.

З металургією пов’язані долі тисяч городян, минуле, сьогодення та майбутнє більшості родин нашого  міста.

         Без металургів — фахівців металургії — було б неможливо забезпечити роботу підприємств важкої і легкої промисловості. День металурга важливий для всіх нас, адже ви створюєте з металу справжні чудеса! Іноді ми навіть і не замислюємося наскільки є нелегкі професії! І одна з них металург!

Своєю щоденною працею ви забезпечуєте величезний внесок в економічний та соціальний розвиток міста і держави. І сьогодні, незважаючи на труднощі, ви продовжуєте працювати стабільно та надійно, вдосконалюєте виробничі процеси, впроваджуєте сучасне обладнання та прогресивні технології.

Поспішаємо привітати вас з вашим святом, днем працівника металургійної і гірничодобувної промисловості, і  побажати вам, сталевого здоров’я, невичерпної енергії, добра і злагоди в родинах. Нехай усі намічені вами плани обов’язково здійсняться, хай світлою і радісною буде кожна хвилина вашого життя!