Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Конкурс серед творчо-обдарованих сімей «Родине коло»

          13 липня 2016 року на базі комунального дошкільного навчального закладу № 42 загального розвитку відділом у справах сім’ї і молоді спільно з відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради організовано та проведено конкурс серед творчо-обдарованих сімей «Родине коло» з нагодя Дня сім’ї в Україні (08 липня).

          Сім’я – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Саме сім'я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Саме такі міцні та творчі сім’ї взяли участь у районному конкурсі: Білоус, Деркач, Омельчак, Лазнєвих.

          Учаснники вищезазначеного конкурсу представили яскраві візитки та свої таланти. Діти позмагалися в конкурсі «Спортивна пантоміма». Для матусь був окремий конкурс «Капелюх»,  а татусі  добре себе зарекомен-дували у конкурсі «Інтелектуальна розминка».

          Результати конкурсу:

          ІІІ місце – розділили дві родини Омельчак та Білоус;

          ІІ місце – сім’я Деркач;

          І місце – сім’я Лазнєвих.

          Усіх присутніх на  святі  вітав творчий колектив вихованців ДНЗ № 42.

          З Днем сім’ї в Україні всіх присутніх привітала, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради, Кравець Ірина Єгорівна, яка побажала кожній родині щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові і провела церемонію нагородження.

          Усі учасники отримали дипломи та цінні подарунки.