Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Обдаровані діти – надія Криворіжжя

15 травня 2018 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 120 пройшло свято-нагородження переможців міського конкурсу «Обдаровані діти – надія Криворіжжя». Майже непомітно промайнув ще один творчий рік для найталановитіших дітей Криворіжжя, протягом якого вони проявили наполегливість, сумління та кмітливість. Сьогоднішнє свято було яскравим підсумком плідної праці та творчих здобутків. Одержані нагороди, незабутні враження та емоції стали для номінантів не тільки приємним святковим подарунком, а й стимулом примножувати та наповнювати власний багаж знань і підкорювати нові творчі та спортивні вершини. Зустріч дітей розпочиналась в музеї-майстерні ім. Івана Авраменка з музично-літературної композиції «Співець рідного краю». Діти мали змогу відвідати майстер-класи з пісочної анімації та створення арт-проекту «Кривий Ріг – моє місто» та залюбки взяли активну участь.

Переможці міського конкурсу «Обдаровані діти – надія Криворіжжя» були нагороджені дипломами у різноманітних номінаціях, п’ятдесят дітей отримали нагороди та сертифікати у дитячий оздоровчий табір «Слава», де буде гарна можливість провести свій перший місяць літа та приєднатися до дружньої і веселої атмосфери, що подарує їм незабутні враження.