Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Саксаганська толока - 2019

Вже стало традицією щорічне проведення в Саксаганському районі одноденної соціально-екологічної акції «Саксаганська толока».

2019 рік не є виключенням. За підтримки промислових підприємств міста, установ та організації різних форм власності виконком Саксаганської районної у місті ради виходить з ініціативою проведення 20. 04. 2019 акції з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку біля Балки Калетіна – «Саксаганська толока – 2019».

Особливістю цьогорічної акціє те, що дата проведення, а саме 20 квітня співпадає з Українським Днем навколишнього середовища (День довкілля), який відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855/98.

У ході заходу заплановано: прибирання випадкового сміття вздовж прибережної зони, фарбування мосту через балку Калетіна, видалення сухостою та чагарників та частування учасників заходу смаколиками. Гарний настрій у компанії однодумців гарантовано!

Організатором заходу є виконком Саксаганської районної у місті ради.

Приєднатися до акції може кожен бажаючий!

Дата акції: 20.04.2019

Місце збору: біля мосту ТРК «Сонячна галерея» (балка Калетіна)).

Час роботи: з 10-00 до 13-00.

Не залишайтесь байдужими. Спільними зусиллями зробимо наше місто кращим!