Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

18 квітня - день жалоби за загиблими у ДТП

17 квітня у Кривому Розі на перехресті вулиць Героїв АТО та проспекту Металургів сталася жахлива потрійна аварія.

Наслідками ДТП стали численні людські жертви. За останніми даними, кількість загиблих вже сягла 9 осіб. З травмами різного ступеня тяжкості у лікарні знаходяться ще понад 10 постраждалих.

Відповідно до розпорядження міського голови 18 квітня у місті  оголошено траур за загиблими. «Це трагічна подія для всього міста. Зараз головне максимально допомогти всім, хто отримав травми. Медики, як я переконався, роблять все можливе. На жаль, кілька людей після операцій знаходяться в реанімаційному відділенні. Молимося і сподіваємося, що їх стан стабілізується», - сказав міський голова.

Сьогодні, 18 квітня, у Спасо-Преображенському кафедральному соборі відбулася панахида за жертвами ДТП і молебень за здоров'я постраждалих. Аналогічні служби пройдуть в усіх храмах Кривого Рогу.

У глибокій скорботі схиляємо голови і поділяємо горе з рідними та близькими загиблих та щиро сподіваємося на скоріше одужання всіх, хто постраждав під час аварії.