Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кращі гімнастки України на «Криворожаночці»

   З метою популяризації та подальшого розвитку художньої гімнастики в Саксаганському районі та в місті в цілому, шляхом підготовки спортсменів високого класу, з 12 по 14 грудня 2014 року на спортивній базі спортивно-розважального комплексу «Ескоріал» ТОВ «Чемпіон» відбувся ХІV традиційний відкритий турнір з художньої гімнастики «Криворожаночка - 2014», в яких взяли участь 230 спортсменок з 17 команд-представниць з 14 міст України (Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Кіровоград, Донецьк, Лозова, Біла Церква, Запоріжжя, Зеленодільск, Дніпродзержинськ, Харків, Знаменка та інш).

   Звання «Міс Криворожаночка» за одноголосим рішенням суддівської колегії дісталося вихованці комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» Мінухіній Аліні.

   Серед переможниць турніру хочеться виділити високий рівень підготовки представниць  криворізького  комунального  позашкільного  закладу  «ДЮСШ

№ 10» Мінухіної Аліни та Хобти Ольги, представницю від м. Біла Церква Бихно Аліни, представниць м. Дніпропетровськ Луценко Катерини та Гоноженко Олени, спортсменки з м. Кіровоград Волошиної Анастасії та харків’янки Шкіріди Юлії.

   Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, грамотами та пам’ятними подарунками.

   Турнір щороку набирає сили та розмаху, даючи юним спортсменкам України зростати у професійній сфері, набувати технічних здібностей та змагального психологічного досвіду. Тож вперед дівчата, до гучних перемог, прославляючи «Королеву спорту» - художню гімнастику на просторах української землі та за її межами.