Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нагородження обдарованих дітей і молоді відзнакою Криворізького міського голови для 11 спортсменів Саксаганського району

   З метою надання адресної підтримки талановитим дітям і молоді, які мають особливі досягнення в галузі освіти, науки, культури й мистецтва, фізичної культури і спорту, у сфері студентського самоврядування та молодіжного руху 12 грудня 2014 року в ПК «Металургів» ПАТ «АрселорМіттіл Кривий Ріг» відбувся традиційний міський захід з нагородженням відзнакою Криворізького міського голови для обдарованих дітей і молоді за вагомі особисті досягнення, що сприяють суспільно-економічному розвитку міста та утвердженню його авторитету на державному рівні. Програма заходу була представлена п’ятьма номінаціями: «За спортивні досягнення»; «За творчі досягнення»; «За інтелектуальні досягнення»; «За наукові досягнення»; «За внесок у забезпечення розвитку студентського самоврядування, молодіжного руху» та показовими виступами лауреатів відзнак. Вручав відзнаки в. о. Криворізького міського голови, секретар міської ради Маляренко Сергій Васильович.

   В номінації «За спортивні досягнення» Саксаганський район був представлений 11-ма спортсменами-переможцями Всеукраїнських і офіційних міжнародних змагань.

   В віковій категорії від 10 до 15 років:

- Хобта Ольга – срібна призерка чемпіонату України з художньої гімнастики (ДЮСШ № 10);

- Громін Іван – переможець  чемпіонату  України  з  тхеквондо-ВТФ (ДЮСШ

№ 10);

- Канін Дмитро – бронзовий призер чемпіонату світу з джиу-джитсу (ДООА Джиу-джитсу України);

- Гончаренко Дарина – переможниця чемпіонату світу з джиу-джитсу (ДООА Джиу-джитсу України);

- Асташев Богдан – переможець чемпіонату України з плавання (ДЮСШ № 8);

- Чертков  Андрій – переможець  Кубку  України  з  тхеквондо-ВТФ  (ДЮСШ

№ 10);

- Морозов Ярослав – бронзовий призер чемпіонату України з боксу (ДЮСШ

№ 8);

- Башевець Денис – срібний призер чемпіонату України з кіокушин карате (ЦСДЮМ «Олімп»).

   В віковій категорії 15-18 років:

- Ківітов Артур – срібний призер чемпіонату України з боксу (ДЮСШ № 10);

   В віковій категорії 18-35 років:

- Чумак Владислав Володимирович – переможець чемпіонату України з плавання (ДЮСШ № 8);

- Галєєв Арсен Венерович – срібний призер чемпіонату Європи з традиційного карате (ОФОТ «Басай-Дай»).

    В порівнянні з минулим роком кількість спортсменів-представників Саксаганського району серед лауреатів відзнаки Криворізького міського голови для обдарованих дітей і молоді збільшилася на одного чоловіка. Тож, шановні спортсмени-саксаганці, нам є куди крокувати. Вперед до нових рекордів! У добрий путь!