Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Довідка про реєстрацію місця проживання особи – безкоштовна послуга

Довідка про реєстрацію місця проживання - документ, який видається відповідним територіальним органом реєстрації особі за її вимогою та підтверджує реєстрацію місця проживання особи.

Якщо довідка потрібна Вам і Ви повнолітній мешканець Саксаганського району зверніться до відділу реєстрації місця проживання громадян, який знаходиться у виконкомі Саксаганської районної у місті ради за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, 32, кабінет 112. Звернутись необхідно особисто з документом, до якого внесено відомості про місце проживання особи.

Також можливо отримати довідку про місце реєстрації іншій особі за дорученням заявника в установленому порядку, при цьому необхідно надати документ, який засвідчує його повноваження.

Якщо довідка потрібна для Вашої неповнолітньої дитини, місце проживання якої зареєстровано в Саксаганському районі, необхідно надати також свідоцтво про народження дитини.

Довідка надається БЕЗОПЛАТНО та у день звернення протягом 5-10 хвилин.

Відділ реєстрації місця проживання громадян вживає всі заходи пов’язані із попередженням розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 під час обслуговування громадян, які мінімізують ризики розповсюдження вірусів. За для вашої безпеки прийом здійснюється виключно за наявності засобів індивідуального захисту (медичної маски або респіратора).

Нагадуємо, також отримати консультацію можна щоденно (окрім суботи та неділі) з 08.00 - 16.30 за телефоном (097) 768-48-83 та (0564) 94-82-15.

Також, цікаву та корисну інформацію Ви можете знайти на нашій сторінці на Facebook