Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Ліцеїсти закладу освіти «Криворізький ліцей-інтернат з посиленною військово-фізичною підготовкою» - районна «кузня» волейболістів

         З метою популяризації та розвитку юнацького волейболу в районі, зміцнення здоров’я учнів шляхом залучення їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменів та їх підготовці для подальшої участі в міських і обласних змаганнях, з 10 по 14 жовтня 2016 року в спортивних залах КЗШ № 113 (вул. Курчатова, 39а), КПНЛ (вул. Володимира Великого, 32а) та КСШ № 118 (мкр. Сонячний, 1) відбулися районні змагання з волейболу серед юнацьких збірних команд учнів закладів освіти за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії», в яких взяли участь 108 спортсменів з 12 команд (КЗШ № № 31, 41, 58, 68, 72, 113, 122, КПНЛ, КСШ №№ 107, 118, КЛІПВФП, КГ № 91).

         Згідно положення змагань, команди за жеребом були розділені на три групи, з яких до півфіналу виходили по одній команді. За результатами фінальних двобоїв перше місце виборола команда спритних волейболістів КЛІПВФП (тренер Жбанков Ю. П.), друге місце посіла команда юних спортсменів КЗШ № 41 (тренер Зубенко А. М.), третє місце залишила за собою перспективна збірна команда КПНЛ (тренер Козлов В. В.).

         Команди переможців і призерів районних змагань були нагороджені кубками, грамотами та солодощами у вигляді тортів від кондитерського дому «Бон Асорті» ФОП Бондаренко Н. А.

         Нагадаємо, що в грудні  2015 року в районних змаганнях з волейболу серед дівочих команд перемогу святкувала команда КЗШ № 113 (тренер Жадько Є. С.), часу на підготовку до міських змагань у них було вдосталь, тож сподіваємося тільки на перемогу. Команда-переможець районних змагань у вересні 2016 року буде захищати кольори Саксаганського району у міських змаганнях.

         Команди-переможці районних змагань з 17 жовтня 2016 року будуть захищати кольори Саксаганського району у міських змагань.