Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Допомога багатодітним сім’ям

З метою проведення у місті ефективної цілісної сімейної політики, спрямованої на забезпечення соціального захисту, поліпшення умов життя, створення більш сприятливих умов для виховання дітей у багатодітних сім’ях, багатодітним сім’ям виділено одноразову матеріальну допомогу на кожну дитину, місце проживання якої зареєстровано у місті Кривому Розі. Розмір матеріальної допомоги на одну дитину становить одну тисячу гривень.

Прийом документів покладено на відділи у справах сім’ї і молоді виконкомів районних у місті рад.

На обліку у районі перебуває 731 багатодітна сім’я.

Відділом у справах сім'ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради наразі опрацьовано 469 заяв на отримання матеріальної допомоги.

 

Для отримання матеріальної допомоги одному з батьків необхідно надати такі документи (копії з пред’явленням оригіналів):

- паспорта одного з батьків багатодітної сім’ї;                                                     

- довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім осіб, які через релігійні або інші переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки та мають відмітку в паспорті про відмову від прийняття такого номера);               

- посвідчення батьків багатодітної сім’ї;                                                               

- свідоцтва про народження всіх дітей;                                                                 

- картка для виплат.                                                                                      

У разі звернення за матеріальною допомогою внутрішньо переміщеної особи, до пакета документів додається копія довідки встановленого зразка про взяття на облік у м. Кривому Розі, видана управлінням праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради за місцем перебування на обліку.

У разі, коли зареєстроване місце проживання батьків різне, надається довідка про те, що батьки за іншим місцем реєстрації матеріальну  допомогу не отримували. Таку довідку можна отримати у виконкомі районної у місті ради за місцем реєстрації.       

У зв’язку з тим, що матеріальна допомога виплачується в межах року, документи приймаються до 01 грудня 2020 року.

Із заявою та пакетом документів можна звернутися до відділу у справах сім’ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради, каб. 121, вул. Володимира Великого, 32, щоденно з 08.00 до 16.30, обідня перерва з 12.30 до 13.00 (за умови дотримання протиепідемічних заходів, пов’язаних з коронавірусом).