Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Юнацька збірна команда Саксаганського району з баскетболу друга на турнірі пам’яті народного депутата України трьох скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича

         З метою популяризації та розвитку юнацького баскетболу в місті, зміцнення здоров’я учнів шляхом залучення їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменів та їх підготовці для подальшої участі в обласних змаганнях, з 13 по 16 лютого 2017 року в спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) відбувся ХVІІ міській турнір з баскетболу серед юнаків старшого шкільного віку за програмою міських спортивних ігор «Олімпійські надії», присвячений пам’яті народного депутата України трьох скликань Гурова Вадима Миколайовича та до 73-ї річниці визволення міста Кривого Рогу від фашистських загарбників, в якому взяли участь 96 спортсменів з восьми збірних команд: з семи районів та збірної команди професійно-технічних навчальних закладів міста.

         За жеребом всі учасники були розділені на дві групи по чотири команди в кожній. До групи «А» увійшли збірні команди: Інгулецького, Саксаганського, Центрально-Міського та Металургійного районів; до групи «Б» потрапили команди: Тернівського, Покровського та Довгинцівського районів, а також збірна ПТНЗ. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними командами Покровського та Центрально-Міського районів, перемогу святкували юні покровчани. Переможці групового раунду - спортсмени Саксаганського та Тернівського районів, протягом п’яти років є постійними суперниками, та знову змагалися між собою у фіналі за право володіти почесним трофеєм - Кубком Гурова В. М.

         Цього року сильнішими виявилися тернівчани (тренер Москаленко В. І.), збірна команда юних саксаганців, під керівництвом тренерського дуету Колесник В. О. та Борбулевич І. В., посіли друге місце.

         Переможці та призери міських змагань від заступника міського голови Бєрлін Валентини Миколаївни та голови комітету з фізичної культури і спорту Криворізької міської ради Ступака Олександра Миколайовича були нагороджені кубками, дипломами та медалями.

         Від спонсорів цьогорічних змагань депутата Криворізької міської ради голови ГО «За рідне місто» Бабенко Ольги Володимирівни всі команди отримали баскетбольні м’ячі та солодощі.

         Організаційний комітет міського турніру визначив найкращих гравців, ними стали:

- кращим центровим – Галка Олександр (Саксаганський район);

- кращим захисником – Горобченко Михайлоло (Тернівський район);

- кращим нападником – Баландін Кирило (Покровський район).

         Тож, поздоровляємо вас хлопці.

         Відзначаємо, що цим почесним трофеєм вже шість років поспіль володіє наша дівоча збірна команда, вихованки КЗШ № 21, які з 27 лютого 2017 року по 02 березня 2017 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) будуть захищати свій титул у ХVІ міському турнірі з баскетболу серед дівочих збірних команд, присвячений пам’яті народного депутата України трьох скликань Гурова Вадима Миколайовича та з нагоди міжнародного жіночого Дня 8 березня.

         Побажаємо нашим дівчатам витримки, спортивної злості та перемоги, втримуючи високу планку поставлених цілей.