Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Урочисте покладання квітів до меморіалу Олександру Радієвському

21 листопада у рамках відзначення Дня Гідності та Свободи та з метою вшанування безсмертного подвигу генерал-майора Радієвського Олександра Віталійовича відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до меморіалу, встановленому на честь героя на території військової частини 3011 Національної гвардії України.

Він загинув улітку 2014 року на підступах до м. Лисичанська Луганської області. За день до того, як серце героя зупинила шалена куля ворожого снайпера, він здійснив справжній подвиг – взяв  активну участь у визвольній операції Северодонецька.

За проявлені мужність та героїзм Олександру Віталійовичу Указом Президента України було посмертно присвоєне звання генерал-майора.

Олександр Радієвський назавжди залишиться в серці кожного криворожанина справжнім взірцем відважності та патріотизму – людиною, яка віддала своє життя в ім’я незалежності, свободи та територіальної цілісності України.