Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні саксаганці!

З 21 жовтня 2019 року розпочинається голосування в конкурсі проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет 2020».

Шановні саксаганці, звертаємо Вашу увагу, що 5 проєктів по Саксаганському району в категорії «Молодіжні» вдало пройшли експертизу та допущені до голосування, визначайте найпріорітетніші – та віддавайте свій голос.

- НОМЕР № 39 «Регіональна молодіжна гра «Модель ООН-2020. Кривий Ріг»:

проєкт «Регіональна молодіжна гра «Модель ООН-2020. Кривий Ріг» - це великі можливості для кожного учасника. Це захоплююча рольова гра, в ході якої учасники імітують роботу органів ООН. Делегати конференції виступають в ролі офіційних представників країн. В результаті кожен комітет створює проєкт резолюції. Проєкт заплановано реалізувати на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 68.

- НОМЕР № 41 «Змагання зі станової тяги та армреслінгу 2020. Кривий Ріг»:

проєкт «Змагання зі станової тяги та армреслінгу 2020. Кривий Ріг»» - це спортивний проєкт. Актуально для популяризації спорту та оздоровлення мешканців міста. Проєкт допоможе навчити молодь і не тільки – з користю проводити час, спілкуватися і змагатися з однодумцями, об’єднуватися навколо спільної спортивної мети.

- НОМЕР № 93 «Saksagan LAND (в рамках фестивалю «EUROFEST – Дні Європи в м. Кривий Ріг»)»:

проєкт допоможе дітям, молоді та старшому поколінню, не виїжджаючи з міста зануритися в колорит однієї з Європейських країн (королівство Данія). Проєкт проводитиметься на двох локаціях, а саме: «острів культури» з наповненням різноманітними інтерактивними іграми, квестами та локацією - представлення країни на основній сцені. Локація «Saksagan LAND» - це розвага та, водночас, пізнання чогось нового. Юним українцям важливо усвідомлювати, що вони – європейці. Головною метою є пропагування ідеї миру і дружби, взаємоповаги й порозуміння, толерантного ставлення до представників іншої раси, національності, культури і віросповідання.

- НОМЕР № 107 «Гонки на виживання І етап»:

проєкт «Гонки на виживання І етап» - це контактний або екстремальний автокрос. Ці перегони належать до автомобільних дисциплін. І хоча гонки на виживання − змагання, де є спортивна складова, їх вважають автомобільним шоу. Це новий вид активного відпочинку, де в повному обсязі можна відчути всю силу швидкості, драйву, екстриму та азарту. Проєкт популяризує автоспорт та автомобільне шоу у місті, залучає людей до цікавого проведення дозвілля, підвищує свідомість громадян нашого міста, висвітлює автомобільного шоу як приклад того, куди можна спрямовувати енергію.

- НОМЕР № 122 «Мультиспортивні сімейні змагання Чудернацькі перегогни. Сім`я»:

проєкт пропонує усвідомити важливість активного відпочинку всією родиною та залучення дорослих до ігор з дітьми. Завдання проєкту полягає в ознайомленні учасників фестивалю з різноманіттям видів активного і здорового відпочинку з дітьми, формування якісних локацій з можливістю спробувати ті чи інші спортивні знаряддя, а також проведення майстер класів зі спортивних дисциплін та інформування про локації, де можна продовжити займатись тим чи іншим видом дисципліни в місті.

Нагадуємо, що голосувати можна на електронній платформі реалізації ідей для покращення твого міста http://gb.kr.gov.ua,  зареєструвавшись за допомогою BankID для клієнтів: ПриватБанк, ПУМб, Ощадбанк, Банк Південний, Idea Bank, Монобанк, Конкорд банк, Радабанк, Кредобанк, Мотор-банк, Банк Восток.

Письмове голосування відбудеться у кабінеті № 115 виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32), час роботи: з 8. 30 до 17. 00 (перерва з 12. 30. до 13. 00) та у суботу з 09.00 до 15.00.