Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Урочистий захід присвячений Дню фізичної культури і спорту

Наш район славиться своїми добрими спортивними традиціями у розвитку фізичної культури і спорті, щороку планка високих результатів у змаганнях різного ґатунку піднімається все вище й вище. Саксаганський район пишається своїми героями-чемпіонами та їх талановитими наставниками. Адже саме завдяки досягненням і перемогам вихованців спортивних шкіл та закладів району поповнюється список щорічних перемог.

Саме на честь спортсменів 13 вересня 2019 року в виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбувся урочистий захід присвячений Дню фізичної культури і спорту. На заході заступник голови районної у місті ради Ігор Криворотній привітав усіх присутніх зі святом та вручив відзнаки виконкому районної у місті ради кращим працівникам сфери фізкультурної культури і спорту за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту. Пам’ятними подарунками були відмічені ветерани спорту і фізкультурного руху. Найкращі юні спортсмени за особисті спортивні досягнення, наполегливість, прагнення до перемоги були нагороджені грамотами комітету фізичної культури та спорту, а також отримали подарункові сертифікати від магазину «Великан».

Під час урочистостей створювали гарний настрій та дарували свою майстерність та любов: хореографічний колектив «Фантазія» Криворізької загальноосвітньої школи № 122, зразковий художній колектив театру сучасної хореографії «Гармонія» комунального позашкільного навчального закладу «Центр дитячо-юнацької творчості «Сонях», юна співачка Валерія Лелеко, вихованці гуртка «Спорт плюс хіп-хоп» комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп», учні Криворізького навчально-виховного комплексу № 58 та вокальний аматорський колектив «SOLO» комунального закладу «Палац культури «Саксагань».

Саксаганський район пишається не тільки своєю красою, єдністю, підприємствами, організаціями, установами та закладами, а й активним спортивним життям, повним натхнення та жаги до перемоги. Тож, вітаємо всю Саксаганську велику громаду зі святом Дня фізичної культури і спорту в Україні!