Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районний спортивно-масовий захід, присвячений Дню фізичної культури і спорту

Щороку в другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. Це професійне свято спортсменів, ветеранів-розрядників та любителів фізкультури.

Тож у цей день спортивні локації Криворізького навчально-виховного комплексу №35 «Імпульс» та Криворізької загальноосвітньої школи №41 чекали гостей – учасників свята, вболівальників та жителів мікрорайону.

У районному спортивному заході взяли участь команди виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради, далі освітяни Саксаганського району, студенти Донецького юридичного інституту МВС України та жителі мікрорайону.

Організатори спортивного дійства врахували численні інтереси громади, запропонувавши найпопулярніші види спорту: волейбол, настільний теніс, дартс, доміно та шашки.

Умить спортивні майданчики наповнились азартом, духом здорового суперництва, гаслами та скануваннями на підтримку команд, усміхненими обличчями вболівальників.

Більше двох годин захоплення цікавими подіями та емоційною боротьбою принесли велике спортивне задоволення всім учасникам змагань.

Увесь час на спортивних майданчиках панувала приємна й дружня атмосфера.

Упродовж усіх змагань лідери змінювались та в результаті перемогу виборола команда Донецького юридичного інституту, друге місце посіла команда виконкому Саксаганської районної у місті ради, третє місце здобули – освітяни Саксаганського району і четвертими стала команда жителів мікрорайону.

Усі команди були нагороджені грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної в місті ради, медалями та солодкими подарунками від ТОВ «БФ «Стройлюкс», а команда, яка посіла перше місце отримала почесний кубок переможця.

Змагання справили незабутнє враження. Усі учасники та вболівальники отримали заряд позитивної енергії та чудовий настрій.

Тож продовжуємо закладати певні традиції щодо розвитку місцевих ініціатив та пропагувати здоровий спосіб життя!