Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спортивно-розважальне свято «Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дає молоді крила!»

   Протягом 09-14 вересня 2016 року у Криворізькому державному комерційно-економічному технікуму пройшла низка заходів з нагоди Дня фізичної культури та спорту України, серед яких найяскравішим було спортивно-розважальне свято «Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дає молоді крила!».

   Традиційно, щороку свято спорту, здоров’я та краси, що проводить студентсько-педагогічний колектив технікуму, привертає широку увагу громадськості. Так, 14 вересня 2016 року на заході були присутні численні почесні гості: ветеран праці, тренер дитячої спортивної школи з баскетболу Корженевський Володимир Іванович; курсант Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба, учасник Київського  військового параду до Дня незалежності України, - Загородній Кирило; майстер спорту з баскетболу, учасник Чемпіонатів Світу та Європи, чемпіон України 2016 року, неодноразовий призер відкритих турнірів та гравець складу збірної України з баскетболу - Якубовський Віктор Анатолійович.

   Також на свято завітали ветерани спорту та зіркові спортсмени – випускники КДКЕТ, зокрема Бондаренко Анастасія – майстер спорту зі спортивної акробатики, чемпіонка Європи 2010 року, фіналістка чемпіонату світу 2012 року, яка провела зі студентською молоддю феєричний Олімпійський урок.

   Щороку наш навчальний заклад привертає увагу своїх студентів і молоді загалом до пропаганди здорового способу життя та турботи про збереження і зміцнення здоров’я. Цьогоріч свято розпочалось урочистим внесенням Державного та Олімпійського прапору, після чого лунало вітальне слово адміністрації. Право виносити олімпійський факел, символ дружби, чесної і справедливої перемоги, надано найкращим спортсменам навчального закладу.

   Вони представляли різноманітні види спорту: баскетбол, карате, плавання, спортивна акробатика тощо. З метою зацікавлення першокурсників у спортивній діяльності відбулась урочиста презентація роботи спортивного клубу «Атлант», який функціонує протягом всього навчального року.

   Кожна група самовіддано і сумлінно готувалась до спортивного свята, самостійно обираючи яскраву спортивну форму, цікаву атрибутику. Учасники завчасно підготували оригінальні назви команд, девізи та гасла підтримки. Студенти з щирим завзяттям брали участь у різноманітних ігрових естафетах, а активні вболівальники постійно підтримували свої команди гучними оплесками. Воля до перемоги читалася на обличчях учасників, а їх хвиля позитиву, потужна енергетика, запал і спортивний азарт заряджали всіх присутніх на впевненість, успіх і відмінні результати. Доброзичлива та привітна атмосфера заходу вкотре довела: спорт об’єднує, гартує характер, дарує прекрасний настрій і зміцнює товариський дух.

   По завершенню свята переможці змагань були нагородженні грамотами та солодкими подарунками.