Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Рей Бредбері «Квітневе чаклунство»

Квітневий день. Перед вами з'являється привабливе і фантастичне ство-ріння – сімнадцятирічна дівчина Сесі, яка володіє неймовірним магічним даром – проникати душею і розумом у будь-яку живу істоту. І на момент появи перед вами Сесі мріє лише про одне – закохатись. Але їй не можна.

Це дуже проста, коротка і зрозуміла історія. Про те, що буває, коли навесні душа вимагає нових приємних вражень і почуттів. І про те, наскільки прекрасним і чарівним буває нерозділене кохання із його особливим млосним післясмаком. Ця оповідь – майже невагома. Але у ній дуже багато весни, емоцій та приводів позгадувати і поспілкуватися із самим собою.

Тож, юнацький відділ та відділ мистецтв комунального закладу культури «Міська бібліотека для дорослих» Криворізької міської ради пропонує поринути у світ кохання з книгою «Квітневе чаклунство» тому, що це один із способів нагадати собі, що трохи любові ніколи нікому не завадить http://knigger.org/bradbury/the-april-witch/.