Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про демонтаж металевих гаражів

Виконком Саксаганської районної у місті ради повідомляє, що на замовлення управління капітального будівництва виконкому Криворізької міської ради Криворізькою філією державного підприємства «ДДПІ «Дніпроцивільпроект» розроблено проектно-кошторисну документацію по об’єкту «Нове будівництво автодороги від мікрорайону Сонячний до вулиці Спаської у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області».

В межах трикутника видимості 85*85 м на перехресті запроектованої дороги не допускається розміщувати будь-які будови, тимчасові споруди та зелені насадження заввишки більше 1,2 м. На теперішній час на вказаній території мешканцями самовільно встановлені металеві гаражі, наявність яких перешкоджатиме проведенню будівельних робіт.

Зважаючи на те, що будівництво автодороги від мікрорайону Сонячний до вулиці Спаської планується здійснити в інтересах територіальної громади міста, попереджаємо власників металевих гаражів про необхідність їх термінового демонтажу.