Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Урочистий прийом

Яке найпопулярніше свято серед студенстської молоді? – Звичайно день студента, що припадає на 17 листопада і святкується майже в усіх країнах світу.

Сучасні студенти – це світла надія нашого краю, які дивують своєю новизною, неформальністю. Успіхи та здобутки на рівні держави у навчанні, спорті, громадських справах тому важливий доказ.

Сьогодні наш район має всі підстави пишатися досягненнями студентів.

Фізично розвинені та спортивні студенти та курсанти Донецького юридичного інституту прийняли участь та зайняли призові місця у Фіналі кубку України з таїландського боксу, а курсант Владислав Хоменко завоював срібну медаль на чемпіонаті з гірьового спорту в Сербії.

Студенти Криворізького державного економічного технікуму стали Лауреатами студентського фестивалю авторської творчості «Натхнення - 2019» в номінації «Поезія» та регіонального студентського фестивалю соціальної реклами «Технології перетворення світу – погляд молоді». 

А сповнені креативними ідеями студенти Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій у 2019 році здобули перемогу у Всеукраїнському хореографічному конкурсі, що пройшов у місті Київ. Студент інституту Дмитро Скляр у 2016 став призером чемпіонату світу з Тайського боксу і на теперішній час є кандидатом у майстри спорту.

З нагоди святкування Міжнародного Дня студента 14 листопада у  малому залі засідань виконкому районної у місті ради відбувся ранковий урочистий прийом голови Саксаганської районної у місті ради Валерія Беззубченка.

За успіхи у навчанні, ініціативність, творчий підхід, активну громадську позицію, участь у суспільному житті,  найкращих представників студенства Саксаганського району було нагороджено Грамотами виконкому районної у місті ради і пам'ятними подарунками.