Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Розпочинається голосування за проєкти «Громадський бюджет – 2020»

Поліпшення інфраструктури району та міста в цілому  - це  в першу чергу, справа його жителів, у зв’язку з чим закликаємо Вас не залишиатися байдужими до проєктів, які йдуть по Саксаганському району, визначити найпріорітетніші – та віддати свій голос.

Звертаємо Вашу увагу, що всі 28 проєктів, поданих авторами до участі у конкурсі проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет - 2020» від Саксаганського району, вдало пройшли експертизу та допущені до голосування.

Голосування розпочнеться 21. 10. 2019 та триватиме 12 днів.

Маючи 5 голосів, кожен мешканець міста або внутрішньо переміщена особа, зареєстрована в Кривому Розі, яка досягла 18 років, має змогу віддати по 1 голосу за: проєкт шкільного закладу (великий або малий), проєкт дошкільного та позашкільного закладу (великий або малий), «Молодіжний проєкт», малий «Муніципальний проєкт» та великий «Муніципальний проєкт».

Письмове голосування відбудитиметься у кабінеті № 115 виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32), час роботи: з 8. 30 до 17. 00 (перерва з 12. 30. до 13. 00) та у суботу з 09.00 до 15.00. Нагадуємо, що для голосування в паперовому варіанті обов'язковою умовою є наявність паспорту громадянина України з відміткою про реєстрацію в місті Кривому Розі (якщо ІD картка, то необхідно мати довідку).

Голосувати на сайті можна, зареєструвавшись за допомогою BankID для клієнтів: ПриватБанку, банку ПІВДЕННИЙ, А-банку, КОНКОРД банку, Монобанку, власників MobileID для абонентів Vodafone, Lifecell, власників ЕЦП та через BankID НБУ для власників Картки Киянина Ощадбанку та клієнтів банків: Ощадбанк, Радабанк, Кредобанк, Мотор-банк, Банк Восток, Ідея Банк, Монобанк, ПУМБ, Банк Південний на електронній платформі реалізації ідей для покращення твого міста http://gb.kr.gov.ua.

До спільноти громадського бюджету можна приєднатися за посиланням https://m.facebook.com/publicbudgetKR.

Також нагадуємо про корисний мобільний додаток «Мій Кривий Ріг», який містить розділ «Громадський бюджет Кривий Ріг».

Завантажуйте додаток через Play market у власний смартфон, знайомтеся з проєктами цьогорічного конкурсу та обирайте ті, що на вашу думку, найнеобхідніші для покращення життя містян.

Не будьте байдужими – голосуйте!  Зробити наше місто комфортнішим, кращим та затишним -  це справа кожного з нас.