Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спалення опалого листя та залишків сухої рослинності

   На теперішній час проблемним залишається питання погіршення екологічного стану міста внаслідок спалення опалого листя, залишків сухої рослинності, твердих побутових відходів, які є джерелом виникнення пожеж та забруднення атмосферного повітря. Відповідно до п. 11.6 Правил благоустрою у місті Кривому Розі, затверджених рішенням міськради від 22.06.2011 № 448, спалювання всіх видів відходів та вторинної сировини на території міста забороняється.

   З метою недопущення забруднення атмосферного повітря через горіння листя, сухої рослинності, сміття, попереджуємо кожного про виникнення персональної адміністративної відповідальності за порушення природоохоронного законодавства.

Якщо ви стали свідком скоєння такого правопорушення просимо невідкладно інформувати відповідального працівника виконкому Саксаганської районної у місті ради з даного питання – спеціаліста відділу житлово-комунального господарства Тіщенка М. І. за телефоном 64-34-54.