Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Територія щасливих дітей

       Літо — безтурботна пора канікул. В закладах культури Саксаганського району запрацювали дозвіллєві майданчики з культурно - мистецькими заходами на літо для шкіл та гімназій району. Кожну дитину чекали різноманітні розважальні та творчі програми, участь в веселих змаганнях на свіжому повітрі, майстер-класи, конкурси та виступи викладачів та учнів музичних шкіл.     
     На минулому тижні в МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР відбулась пізнавальна програма «Summer time» і перегляд мультфільму «Пригоди Котигорошка та його друзів».       
КП «Криворізький міський театр ляльок» КМР можна зустріти на дитячих майданчиках літнього дозвілля у нашому місті. Для глядачів були представлені інтерактивні вистави «ТИ-ГРА-ШОУ». Дітки отримали багато позитивних емоцій, було дуже цікаво та весело.  
     В КЗСМО «Школа мистецтв №1» КМР пройшли концерти учнів музичного відділення. В закладі панувала приємна затишна атмосфера, відбулося ознайомлення з музичними інструментами. Діти уважно слухали, підспівували під час виконання пісень. Цікаво та з великим захопленням провели час. 
     У КЗСМО «Музична школа №3»КМРвідбулася чудова зустріч з дітьми  на заході «Знайомство з музичними інструментами». Маленькі слухачі отримали масу яскравих емоцій.      
     В КЗСМО «Музична школа №5» КМР пройшли мистецькі заходи, на яких юні музиканти подарували яскраві твори сучасних композиторів, а цікаві майстер-класи з малювання та ліплення не залишили нікого байдужими.
    Юні музиканти КЗСМО «Музична школа №13» КМР підготували цікаві номери, на яких дітки із задоволенням слухали та підтримували їх. А з викладачами відділу образотворчого мистецтва кожний зміг створити власний літній шедевр.       
     В філіалах КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР маленькі відвідувачі змогли не тільки почитати улюблені книжки, а й весело провести час за конкурсами, вікторинами та активними іграми.   
       В філіалах КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР з дітлахами провели народознавчий колаж, дізнались про державні свята України та духовні свята і найцікавіші звичаї та обряди, також складали пазли з краєвидами нашої держави. Дітки з великим захопленням через малюнки на асфальті передали свою любов до України.