Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щодо організації безкоштовного харчування для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах у таборах з денним перебуванням

Літо – час оздоровлення дітей. Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров’я малечі.

Так, для оздоровлення дітей району гостинно відкрили свої двері табори з денним перебуванням, які розташовані на базі навчальних закладів освіти.

Згідно з Програмою реалізації державної та місцевої політики з питань поліпшення становища дітей, молоді, жінок та сімей у Саксаганському районі на 2018 рік, яка затверджена рішенням районної у місті ради, на безкоштовне харчування дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, у пристосованих дитячих закладах відпочинку влітку 2018 року передбачено кошти. Приємно, що цього року на 35% більше дітей вищезазначеної категорії охоплено оздоровленням.

Відповідно до графіку проведення перевірок надання безкоштовного харчування дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, та проведення профілактичних бесід спеціалістами служби у справах дітей та сектору ювенальної превенції Саксаганського відділення Криворізького відділу ГУНП в Дніпропетровській області станом на 13. 06. 2018 здійснено зазначені перевірки в 19 таборах з денним перебуванням, та проведені профілактичні бесіди.

На цих яскравих фотознімках видно, як цікаві заходи та смачні страви створюють чудовий настрій та гарний відпочинок для хлопчиків та дівчат.