Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Освітній дитячий хаб «Smilе»

Поповнити скарбничку незабутніх вражень та цікаво провести час можна у закладі культури Саксаганського району у хабі «Smilе», який відкрився на базі бібліотеки-філіалу №24 КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР за адресою: провулок Бульварний, 16. 

Освітній дитячий хаб «Smilе» - це простір для самовираження, розрядка для гіперактивних, зарядка для малорухливих, розвиваючі майстер-класи, які сприятимуть розвитку та самовираженню. Саме тут на вас чекають нові знайомства, веселе спілкування, участь у розвагах та командний дух у невимушеній атмосфері сучасної бібліотеки.

Цей проект «Створення освітніх дитячих хабів: просторів розвитку та безпеки» реалізується за підтримки «Культурна Ліга Сходу» в рамках Проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється «GIZ Ukraine» за дорученням Федерального уряду Німеччини. Дитячий хаб «Smilе» - це важлива ініціатива, яка сприяє побудові майбутнього суспільства, де кожна українська дитина отримує можливості для свого розвитку та зростання.

Не пропустіть захопливі заходи, де ваші діти зможуть розкрити свій потенціал та насолодитися незабутніми моментами! Адже, щасливі дитячі спогади - фундамент життєвого успіху та розвиток дитини!