Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

105-річний ювілей святкує найстарша жителька Саксаганського району Швець Євдокія Федорівна

14 серпня 2020 року відзначає свій 105-річний ювілей мешканка Саксаганського району Швець Євдокія Федорівна. Така подія є визначною не лише для ювілярки, але і для всього району та міста, адже вона стала очевидцем багатьох історичних подій минулого століття. З власного досвіду знає ціну мирного неба, є берегинею традицій і звичаїв.

Євдокія Федорівна має статус «Учасник війни», в молоді роки - працювала у колгоспі. Має сина, онука та двох правнуків. Для всіх вона – найрідніша бабуся, яку квапляться привітати в цей визначний день.

З тортом, квітами та подарунками до ювілярки завітали заступник міського голови Костянтин Бєліков, директор Департаменту соціальної політики Криворізької міської ради Інеса Благун, заступник голови Саксаганської районної у місті ради Ігор Криворотній, голова районної ради ветеранів Валентина Майстренко та директор «Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу» Ольга Скрипник.

Гості побажали Євдокії Федорівні здоров’я, бадьорості духу та оптимізму.