Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги суб’єктів господарювання району та міста!

В рамках реалізації місцевої політики з розвитку підприємництва у виконкомі Саксаганської районної у місті ради буде проведено безкоштовний інформаційний семінар-практикум за участю лекторів редакції видавництва «БАЛАНС» та «БІБЛІОТЕКА «БАЛАНС» для суб’єктів господарювання, бухгалтерів, спрямований на підвищення рівня знань та навиків у питаннях законодавства, отримання актуальних роз’яснень обліку бухгалтерських справ, оподаткування, праці та кадрів, огляд актуальної судової практики.

Семінар відбудеться 16 червня 2017 року об 11.00 у сесійні залі (каб. 210) виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Володимира Великого, 32.

У програмі семінару:

1. Новини законодавства, актуальні роз'яснення з питань бухобліку та оподаткування, питань праці та кадрів, огляд актуальної судової практики.

2. Актуальні питання щодо ПДВ (зупинення реєстрації ПН і РК із 01.07.17 р.: як підготуватися; аналіз змін у порядку реєстрації в ЄРПН ПН і РК; виправлення помилок із ПДВ (на числових прикладах); коригування в різних ситуаціях (на числових прикладах); база оподаткування при експортних операціях: нова думка ДФС.

3. Правові питання взаємовідносин із контролюючими органами (нововведення у сфері трудових перевірок: хто, коли і як може перевірити в суб'єкта господарювання трудові відносини; що змінилося в порядку застосування штрафів за порушення трудового законодавства. Аналіз останньої судової практики у сфері застосування цих штрафів; військовозобов'язані на підприємстві: що і як зобов'язаний виконувати роботодавець. Коли можна звільнити працівника, призваного на службу. Чи може райвійськкомат прийти на перевірку та застосувати штрафи за порушення?; нюанси надання відповідей на запити органів ДФС.

4. Відповіді на запитання учасників семінару.

Примітка: для участі у семінарі суб’єкти господарювання мають зареєструватись за телефонами 067 834 90 80, 093 921 19 90 або за посиланням https://goo.gl/vMjgyl

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у семінарі!