Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання з картингу на «Кубок Саксаганського району»

З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації технічних видів спорту серед підростаючого покоління району, 05 травня 2018 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Станція юних техніків Саксаганського району» Криворізької міської ради (вул. Генерала Кузнецова, 14а) відбулися відкриті районні змагання з картингу на Кубок Саксаганського району, присвячені 243-й річниці заснування міста Кривого Рогу, де взяли участь 24 юні спортсмени з семи команд.

Підтримати та підбадьорити юних гонщиків прийшли справжні цінителі технічного виду спорту серед яких батьки та випускники гуртка картингу минулих років.

Згідно з положенням змагань першість проводилася в особистому та командному заліку в трьох класах картів: «Піонер-Н», «Кадет» та «Безкоробка» (фігурне водіння). В кожному класі було здійснено по 2 заїзди.

За результатами змагань в особистій першості суддівською колегією були розподілені призові місця.

В класі «Піонер-Н» змагалися картингісти до 14 років. Призові місця між учасниками розподілилися наступним чином: перше місце - Ковальчук Микита, друге місце - Федорович Денис, третє місце посів Піроженко Володимир.

Найбільш азартними та динамічними були змагання  в класі «Кадет», де змагалися учасники з 14 років. За сумою місць в двох заїздах призові місця вибороли: перше місце - Цуркан Роман, друге місце - Профатило Андрій, третє місце Скрипник Іван.

У класі моделей «Безкоробка» учасники змагалися у вправі «Фігурне водіння», за результати яких кращими стали: перше місце - Цуркан Данило, друге місце - Піроженко Владислав, третє місце - Головерда Марк.

В командному заліку призові місця розподілилися наступним чином: перше місце та Кубок Саксаганського району виборола команда  «СЮТ-3» -Ковальчук Микита, Цуркан Роман та Цуркан Данило, друге місце посіла команда «СЮТ-1» - Федорович Денис, Піроженко Владислав та Скрипник Іван; третє місце залишила за собою дуже спритна команда «СЮТ-2» - Піроженко Володимир, Профатило Андрій та Головерда Марк.

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Що ж, сезон 2018 року розпочато! До справи, юні пілоти!