Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нехай кохання зігріває!

14 Лютого - День всіх закоханих або ж День святого Валентина.

Це свято романтики, кохання та ніжності. Свято оповите багатьма легендами і ніхто достеменно не знає, чи існував святий Валентин і чи справді він вперше подарував коханій романтичну «валентинку», однак усі закохані надають романтичного значення цьому дню.

Аби в День Святого Валентина у відділі реєстрації місця проживання громадян панувала святкова романтична атмосфера, працівники прикрасили кабінет традиційними атрибутами свята — кульковими сердечками.

Таким чином колектив відділу вирішив привітати відвідувачів зі святом, побажати всім якомога більше світлого почуття любові, адже любов це те що дає всім людям наснагу до життя.

Ми створили не лише святковий настрій, а й намагалися передати часточку душевного тепла відвідувачам.

Пролітаючи повз Саксаганський район, Купідон побачив, що тут його люблять та чекають — і чарівні стріли Бога кохання не оминули серця його мешканців.

Так, у найромантичніше свято року – День святого Валентина – у Саксаганському районі на весільний рушник стали та поєднали свої долі 9 закоханих пар.

Коли людей об’єднує кохання, на світ з’являються діти – янголятка.

Малятко народилося, воно прийшло у цей світ, а отже воно Є!

Завдяки комплексній послуги «Є-малятко», яка запроваджена Урядом з початку 2020 року, у Саксаганському районі зареєстровано 9 малюків, з них 3 – напередодні свята.