Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зупини насильство-обери щасливе майбутнє!

Насильство в сім’ї є однією з найбільш розповсюджених форм порушення прав людини. У більшості випадків протиправні дії проти когось із членів родини супроводжуються актами агресії, приниження та жорстокої поведін-ки. Подібні дії з боку насильника приводять до негативного фізичного, психіч-ного та соціального стану здоров’я постраждалої особи чи кількох осіб, членів цієї родини. Як правило, найбільше страждають від сімейного насильства жінки та діти.

Якщо Ви стали жертвою домашнього насилля звернутися за допомогою можна за телефоном Національної гарячої лінії, яка працює на території Украї-ни 24 години на добу, сім днів на тиждень: 0800500225.

Службою у справах дітей спільно з відділом у справах сім’ї і молоді виконкому районної у місті ради за сприяння громадських організацій: «Вона хаб», «Мартін клуб» на базі КПН ЦПМСД № 4 КМР було проведено круглий стіл на тему «Реагування на звернення за медичною допомогою постраждалих осіб від домашнього насильства, насильства за ознакою статті, а також сексуального насильства, пов’язваного з конфліктом».

Кожен має бути почутим!