Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Приєднуйся 24 березня до ГОДИНИ ЗЕМЛІ»

Година Землі - це всесвітня подія, рушійною силою якої є саме Ви, Ваша організація чи компанія, Ваш навчальний заклад! Долучіться до Години Землі та вмикайте свою силу, символічно вимкнувши світло 24 березня о 20:30!

Сміливо, просто та легко, Година Землі 2018 має на меті продемонструвати людям, що дії проти глобального потепління не тільки необхідні, але й можливі - кожен з нас може змінити світ на краще! У кожного  є сила змінити світ!

Цього року Година Землі привертає увагу українці до національних парків, заповідників та інших природоохоронних об’єктів нашої країни. Місто Кривий Ріг не є винятком. Запрошуємо ініціативні групи Саксаганського району підтримати Всеукраїнский екопроект та прийняти участь у вигляді волонтерства з прибирання від сміття районних парків, скверів та пам’яток природи місцевого значення.

Від свого імені, як представник бізнесу, навчального закладу чи іншої організації, реєструйся на сайті http://wwf.panda.org/, щоб долучитися до Години Землі 2018 та висловити свою підтримку руху за майбутнє Планети! Вмикай свою силу та покажи, що українці піклуються про природу своєї країни!