Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кубок традиційного міського турніру з міні-футболу пам’яті видатного криворізького футбольного тренера Дудніка П. Т. втретє у Саксаганців

         З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей в зимовий канікулярний період шляхом популяризації та розвитку дитячого міні-футболу в місті, зміцнення здоров’я учнів залучаючи їх до регулярних занять ігровими видами спорту, 03-06 січня 2017 року в спортивному залі КПНЗ «ДЮСШ № 4» відбувся традиційний міський турнір з міні-футболу памяті видатного криворізького футбольного тренера Дудніка П. Т. серед дитячих команд 2006-2007 років народження, в якому взяли участь 120 спортсменів з 8 команд, представників шести районів міста та ФК «Гірник-2007» і ДЮСШ № 1 «Кривбас-84». Саксаганський район в цьогорічному турнірі представляли дві команди: ФК «Гірник-2006» та ФК «Гірник-2007».

         Змагання відбулися по коловій системі в двох спортивних залах, де жоден з суперників не поступався у бажанні перемогти. Весь час на майданчиках трималась запекла боротьба. І лише в останній грі турніру було визначено переможця.

         Перемогу святкувала команда з Саксаганського району юні футболісти ФК «Гірник - 2006» (тренер Мукан Ю. М.), друге місце здобула команда ДЮСШ № 1 «Кривбас-84» (тренер Петренко С. С.), третє місце посіла вольова команда ФК «Шахтар» (тренер Симеренко  О. С.).

         Переможці та призери районних змагань були нагороджені кубками, медалями та дипломами. Всі команди-учасники міського турніру отримали солодкі подарунки.

         Виконком Саксаганської районної у місті ради вітає переможців зі здобуттям Кубку традиційного міського турніру з міні-футболу пам’яті видатного криворізького футбольного тренера Дудніка П. Т. та поздоровляє всіх спортсменів, тренерів, керівництво ПЗ ДЮСШ з футболу «Гірник» та футбольних меценатів і вболівальників з Новорічними та Різдвяними святами.