Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулось засідання колегії відділу освіти

29 листопада 2017 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 68 відбулося засідання колегії відділу освіти, до роботи були залучені керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів.

На початку колегії кращих працівників закладів освіти району було нагороджено грамотами виконкому районної у місті ради, управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради. Пам’ятний адрес за вагомий особистий внесок у розвиток освіти Саксаганського району та з нагоди ювілею було вручено Сологубу А.І., кандидату педагогічних наук, член-кореспонденту АПН України, директору Криворізького природничо-наукового ліцею 1990-2007 років.

Під час розгляду основного питання «Про результати державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання випускників 11-х класів 2017 року закладів освіти району» були відмічені позитивні результати, окреслено проблемні питання, запропоновані шляхи вдосконалення роботи.

В порядку контролю за виконанням рішення колегії «Про стан функціонування й розвиток інформаційного освітнього процесу закладів освіти» було розглянуто питання виконання закладами освіти статті 30 Закону України «Про освіту».

На завершення заходу директор Криворізької загальноосвітньої школи № 68 Камлик Л. Я. розповіла про освітню систему Республіки Білорусь за наслідками освітянській подорожі у м. Мінськ.