Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Урочистий прийом з нагоди Дня захисника України

11 жовтня 2019 року  о 10. 00 годині в сесійній залі виконкому районної у місті ради відбувся ранковий урочистий прийом голови Саксаганської районної у місті ради з нагоди Дня захисника України. 

На прийомі були присутні військовий комісар Саксаганського районного центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Бритвич,  перший заступник командира військової частини 3011 Національної гвардії України, начальник штабу Станіслав Даценко, студенти Донецького юридичного інституту, учні Криворізького ліцею інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Голова районної у місті ради привітав всіх з наступаючим святом Дня захисника України, Днем козацтва та святом Покрови. Після чого відбулася церемонія нагородження. Відзнакою Президента України та нагрудним знаком «За участь в антитерористичній операції» було нагороджено 24 військовослужбовців, які брали безпосередню участь  в антитерористичній операції  в Донецькій та Луганській областях. Нагрудним знаком  «Учасник АТО» 4 військовозобов’язаних, які зі зброєю  в руках відстоювали незалежність України. Також більше 30 мешканців району, які виявили себе у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України було відзначено відзнаками військового комісара Дніпропетровського обласного центру комплектування та соціальної підтримки,  голови Саксаганської районної у місті ради та військового комісара Саксаганського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.