Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Козацькому роду - нема переводу

В наш час відроджуються традиції українського козацтва. Всі ми нащадки козаків. Напередодні Дня Захисника Вітчизни,  Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці, в районі,  традиційно міряються силою члени громадської організації «Січ».

З метою пропаганди патріотичного виховання молоді, організації активного відпочинку та залучення до занять фізичною культурою та спортом, 10 жовтня 2019 року на стадіоні Криворізького професійного транспортно-металургійного району серед збірних команд учнів закладів професійно-технічної освіти відбулася конкурсно-розважальна програма «Козацькому роду нема - переводу».

Команди змагались з різних видів спорту: дартс, віджимання, ривок гирі 16 кг на 1 хвилину, армспорт. Кульмінацією програми стало змагання з перетягування канату.

Переможцями змагань стала команда Криворізького професійного транспортно-металургійного ліцею. Переможці отримали кубки, медалі, подарунки та найголовніше – загартували дух і тіло.

Свято подарувало всім учасникам і гостям незабутні враження та позитивні емоції.