Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні ветерани спорту, вчителі фізичної культури, тренери, спортсмени та всі, для кого заняття спортом стало невід’ємною частиною життя!

Прийміть щирі вітання з Днем фізичної культури і спорту -  святом людей, які присвятили своє життя спорту, хто захоплює своєю майстерністю, силою волі, ентузіазмом, наполегливістю та перемогами. Саме це свято об'єднує людей різних вікових груп, професій та інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю.

Сьогодні маю нагоду висловити вам глибоку подяку і шану. Кожен з вас – взірець для наслідування, в кожному з вас – поєднання фізичної краси та сили духу! Ваш життєвий приклад надихає на вдосконалення.

На сьогодні, в районі культивуються такі види спорту як футбол, баскетбол, волейбол, регбі, легка атлетика, плавання, художня гімнастика, настільний теніс, бокс, карате, тхеквондо, а спортсмени секцій є переможцями змагань різних рівнів.

Це ще раз доводить, що наш район багатий спортивними талантами, а наші спортсмени відомі далеко за межами області та України, зберігають і примножують славні традиції спорту, зміцнюють авторитет нашого району та міста. Ці успіхи – результат таланту та наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту.

За статистикою кожен четвертий мешканець нашого району систематично займається фізкультурно-оздоровчою і спортивною діяльністю, і майже кожен мешканець - ситуативно. На території Саксаганського району розташовано 3 стадіони, 89 спортивний майданчик, 41 спортзал, 3 плавальні басейни, 67 приміщення для занять спортом, а також автодром «Кривбас – Екстрім» - постійне місце проведення автокросу «Гонки на виживання» В цьому році завершено капітальний ремонт басейну ДЮСШ №10. Тож спортсмени з новим запалом можуть підкорювати спортивні рекорди, а мешканці району - насолодитися плаванням в надсучасному басейні.

В цей день, бажаю всім міцного здоровʼя, невичерпного оптимізму, непохитного терпіння, спортивного довголіття, успішного подолання всіх перешкод на шляху отримання високих спортивних здобутків, миру і злагоди, щастя та задоволення від своєї благородної справи.

Нехай спорт стане вашим союзником на все життя, принесе вам радість і енергію, а також  відчуття вічної молодості.

В  здоровому тілі здоровий дух, а спорт - це мистецтво бути здоровим, мистецтво, без якого не може бути сильних людей.

Зі святом!

З повагою

голова Саксаганської

районної у місті ради                                                               Валерій Беззубченко