Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дитячий дворовий футбол з нагоди Всеураїнського Олімпійсього Дня

   З метою організації змістовного дозвілля серед дітей, підлітків і молоді, зміцнення їх здоров’я шляхом залученням  до регулярних занять футболом, активізації фізкультурно-оздоровчого напрямку роботи влітку та популяризації дворового футболу в районі й місті 04  липня 2014 року о 9.00 годині на спортивному майданчику Криворізької загальноосвітньої школи № 113 відбувся традиційний районний турнір з дворового футболу серед збірних команд  дітей та підлітків шкільного віку (6-8 класів), присвячений Всеукраїнському Олімпійському Дню, в якому взяли участь 80 чоловік з шести команд (КЗШ №№ 43, 58, КНВК № 35, КСШ № 74 та ФК «Барса»).      

   Турнір проводився з метою популяризації дворового футболу в районі, зміцнення здоров’я дітей шляхом  залучення їх до регулярних занять футболом.

   За жеребом команди-учасники турніру були розділені на дві групи по три команди в кожній. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між командами КСШ № 74 та ФК «Барса», з рахунком 1:0 перемогу та почесне третє місце здобула команда юних «барсівців». Переможці групової першості зустрілися між собою в фіналі за право володіти «літнім» Кубком Саксаганського району з дворового футболу. Перше місце здобула команда КНВК № 35, друге дісталося збірній КЗШ № 58.

   Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, грамотами, медалями та спортивним інвентарем. Від спонсорів спортивного заходу ФОП Плахтієнко В.Т. кондитерський цех «Ідеал» команди-призери отримали солодкі торти. Пам’ятним сувеніром був відзначений кращий гравець турніру, яким став воротар команди ФК «Барса» Бережний Костянтин.

   Районний турнір пройшов за підтримки профспілкового комітету ДПП «Кривбаспромводопостачання».