Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Подвиг у пам’яті юні…»

На засіданні молодіжного виконкому при виконкомі Саксаганської районної у місті ради було запропоновано провести серед дітей та молоді району заочний мистецький (художньо-поетичний) конкурс «Подвиг у пам’яті юні…». Метою конкурсу є вшанування й популяризація подвигу учасників Другої Світової війни, підтримка та розвиток образотворчих і літературних здібностей учнівської молоді Саксаганського району, формування у неї зацікавленості подіями, що передували перемозі над нацизмом у Європі, та людьми, що її виборювали.

У конкурсі можуть приймати участь учні 1-11 класів закладів середньої освіти Саксаганського району. Конкурс проводиться за трьома категоріями:

  • · учні 1-4 класів;
  • · учні 5-8 класів;
  • · учні 9-11 класів.   

На конкурс подаються творчі роботи у трьох номінаціях:

  • · літературна творчість (поезія – до 3 віршів);
  • · літературна творчість (проза – до 3 аркушів А4 друкованого тексту);
  • · образотворче мистецтво (до 2 робіт, незалежно від техніки виконання).

Творчі роботи створюються українською або російською мовами, подаються у двох роздрукованих примірниках та надсилаються на електронну адресу – [email protected].

Призові місця (І, ІІ і ІІІ) визначаються окремо серед учнів кожної категорії та номінації. Нагородження переможців Конкурсу відбувається 9 травня 2018 року на районних урочистостях з нагоди відзначення річниці перемоги над нацизмом у парку «Саксаганський».

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у конкурсі.