Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Збільшилась кількість крадіжок кабелів зв’язку

   У наш нелегкий час, не полишає місце вчинення громадянами протиправних дій. Однак органи внутрішніх справ справно виконують свій обов’язок з захисту прав та свобод громадян.

   ПАТ «Укртелеком» - величезне телекомунікаційне підприємство, яке надає послуги телефонного та інтернет зв’язку. Як відомо підприємство використовує велику кількість кабелів зв’язку, що в свою чергу приваблює «злодюжок», так як кабелі містять у собі дорогоцінний на цей час кольоровий метал – мідь.

   В останній час в Саксаганському районі м. Кривий Ріг збільшилась кількість крадіжок кабелів зв’язку, внаслідок чого місцевим мешканцям доводилось на певний час залишатись без телефонного та інтернет зв’язку, а деякі верстви населення не маючи змоги користуватися мобільним зв’язком, лишалися можливості спілкування з рідними, друзями, а інколи своєчасного виклику спеціальних служб – медичних працівників, міліції, пожежних.  Звісно ця ситуація не залишилась без уваги з боку працівників Саксаганського районного відділу внутрішніх справ.

   Протягом січня 2015 року громадянин на ім'я Костянтин, який не працює, вживає наркотики, не маючи бажання заробляти на життя своєю законною працею, пішов найлегшим шляхом – почав скоювати крадіжки кабелів зв’язку з підвалів будинків. На рахунку Костянтина вже було декілька «успішних» викрадань кабелів.

   Однак, діючи за своїм планом в останній раз, Костянтину не вдалось втілити в життя свої наміри, бо на його шляху стали правоохоронці.

   Так, вистеживши злочинця, двоє дільничних інспекторів міліції Безкровний Віталій Миколайович та Панасенко Станіслав Володимирович поклали край злочинним діям Костянтина.

   На даний момент слідчим відділом Саксаганського районного відділу міліції відносно Костянтина закінчене кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, а саме таємне викрадення чужого майна  поєднаного з проникненням до приміщення, вчиненого повторно, та будемо сподіватися, що суд надасть можливість «перепочити» Костянтину.  

   Шановні Громадяне! Міліція застерігає, проявляйте пильність і оперативно викликайте міліцію, якщо помітили сторонніх осіб, що проникають у підвали будинку або комунікаційні канали, звертаючись до чергової частини Саксаганського районного відділу міліції за телефоном 64-20-20, та особисто не вчиняйте протиправних дій!