Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Всеукраїнський день Дошкілля

29 вересня Україна святкує День працівника дошкільної освіти. Всеукраїнський день дошкілля – це свято дитинства й визнання його, як щасливої пори. Недарма кажуть, що дитинство – це ранок життя, а ранок має бути щасливим. Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи.

З нагоди свята у закладах дошкільної освіти було організовано урочисті заходи: виставки фотографій та малюнків «Мій любимий дитячий садок», музично-спортивні розваги для дітей середніх та старших груп «Дитсадок - це будинок для діток», театралізовані вистави, музичні  та спортивні розваги для дітей, сюжетно-рольові ігри «Дитячий садок», майстер-класи, концерти-привітання «Різнобарвний світ дитинства». До заходів були влаштовані виставки рукодільних виробів, малюнків.

Для педагогічних працівників організовувались міні-семінари: «Імідж  закладу дошкільної освіти: традиції та сучасність», мультимедійні презентації закладів дошкільної освіти «Сучасний дошкільний заклад», виставки дидактичних посібників, розвиваючих ігор та видань з питань дошкільної освіти, портфоліо педагогічних працівників, в закладах дошкільної освіти відбулось відзначення найкращих працівників закладу «Феї країни дитинства», «Посвята молодого вихователя, музичного керівника». 

В цей особливий день приєднуємося до привітань всіх дошкільних працівників! Зі Святом!