Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Літо без нещасних випадків

Літні канікули тривають, і кожен проводе іх по своєму: подорожі, море, гори, екскурсії, багато друзів - це все та багато іншого чекає на дітей у літку. Нажаль, не завжди все проходить без прикрих випадків (травмування, дорожньо-транспортні пригоди, утоплення) із вини дітей. Легковажне поводження малечі із вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних і трагічних напрямків.

Саме тому, з метою упередження нещасних випадків, отруєнь невідомими речовинами, правопорушень тощо, службою у справах дітей розроблено графік проведення профілактичної роботи на відпочинкових майданчиках району влітку 2019 року.

Службою у справах дітей спільно з інспекторами полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції національної поліції України, ювенальної превенції сектору превенції Саксаганського відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області та пожежним інспектором державної служби із надзвичайних ситуацій ДПРЧ № 14 в Саксаганському районі для дітей на території школи проведено профілактичну роботу, а саме: бесіди, навчальні ігри та багато іншого. Діти із задоволенням приміряли засоби спеціальні та індивідуального захисту поліцейських та пожежників, сиділи у службовому транспорті.

Сподіваємось, що спільна профілактична робота надасть можливість упередити та запобігти нещасні випадки серед дітей.