Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Останні дзвоники у спортсменів району

30 травня 2017 року в спортивних залах комунальних позашкільних навчальних закладів «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8» (вул. Волосевича, 1е) та «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» (вул. Космонавтів, 13) для вихованців спортивних закладів відбулися спортивно-розважальні заходи «Свято останнього дзвоника», присвячені до 242-річниці заснування міста Кривого Рогу.

Свято останнього дзвоника було по особливому зворушливим та урочистим, насичене яскравою спортивно-танцювальною програмою, відзначенням кращих спортсменів, тренерів-викладачів і керівників гуртків, а також словами настанов від гостей заходу та тренерського складу і подяки від випускників і їх батьків.

Кульмінацією свята останнього дзвоника стало вручення 20-м випускникам (ЦСДЮМ «Олімп» - 12 чол., ДЮСШ № 8 – 8 чол.) свідоцтва про позашкільну освіту, які символізують складання першого іспиту на шляху до здобуття спортивної досконалості. Неменш хвилюючим моментом випускного вечора стала традиційна естафета передачі олімпійського вогню. Цей символ відваги, майстерності та перемоги було передано наймолодшим і перспективним вихованцям закладів, які поклялися примножувати славу криворізького спорту в змаганнях різного ґатунку й надалі. А завершив святковий вечір солодкий стіл для всіх присутніх і святковий феєрверк.

Випускників цього вечора вітали тренери-викладачі, керівники гуртків, адміністрації закладів, батьки та представники виконкому районної у місті ради.

Тож зі святом, Вас спортсмени, у добрий Вам час!