Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Криворізькій гімназії № 91 – 45 років

Криворізька гімназія № 91 – одна з найбільших серед закладів загальної середньої освіти в м. Кривому Розі. У 2019-2020 навчальному році відкрила свої двері для 1480 талановитих учнів, а працює в ній 102 креативних педагога.

Щороку напередодні Дня працівників освіти навчальний заклад святкує день народження, а цьогоріч ювілей – 45 років.

З цієї нагоди 2 жовтня 2019 року в оновленій актовій залі закладу відбувся урочистий концерт, на якому були присутні голова районної у місті ради Валерій Беззубченко та директор департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Тетяна Кріпак. Гості свята звернулися до присутніх з вітальним словом, а також подарували корисні подарунки для гімназії (холодильну шафу та телевізор). Крім того, на заході були присутні працівники виконкому районної у місті ради, учителі, ветерани педагогічної праці, працівники закладу, члени батьківської громади.

Талановиті учні подарували усім присутнім чудові пісні, танцювальні номери і святковий настрій, натомість отримавши море оплесків. Цікавим і неочікуваним був виступ вчителів. Працівники закладу були нагороджені грамотами різних рівнів.

Завдяки натхненній праці директора гімназії Тетяни Бєлікової, членів адміністрації та педагогічного колективу заклад завжди знаходиться в рейтингу серед кращих.

Так, у 2019 році Криворізька гімназія № 91 увійшла в ТОП-10 кращих навчальних закладів  Дніпропетровської області за результатами ЗНО.

Протягом 45 років існування навчального закладу (16 з них у статусі гімназії) колектив неодноразово брав участь у Міжнародних та Всеукраїнських виставках,  визнавався кращим з благоустрою і у місті, і в Дніпропетровській області, відзначений нагородами Міністерства освіти і науки України.

За підсумками громадської акції «Флагмани освіти і науки України 2014» Криворізька гімназія № 91 нагороджена кришталевою совою та Дипломом за вагомий внесок у розвитку іміджу освіти і науки України.

Дякуємо працівникам закладу за натхненну працю, відданість улюбленій справі та впевненість, які надихають не тільки учнів, але й батьківську громаду. Бажаємо добра, процвітання, успіхів і в подальшому!