Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Всесвітній день кішок

Котяче свято відзначається всіма любителями цієї прекрасної тварини з 2002 року 08 серпня. Його ініціатором став Міжнародний фонд захисту тварин Animal Welfare. Сьогодні, згідно зі статистичними даними, саме кішка є домашньою твариною 90% населення Землі.

Ці милі, по більшості пухнасті і ласкаві тварини, давно і по праву заслужили у людей повагу й любов. Кішка супроводжує людину на землі напевно від самого початку історії людської цивілізації. Вона може бути вимоглива до себе і до оточуючих, навіть десь нав’язлива, проте завжди дотримується якихось, притаманних тільки їй одній, власних правил поведінки, які і досі дивують нас день у день.

Скільки книжок написано про цих тварин? Скільки розповідей було екранізовано? Але ні одне оповідання, жоден фільм не може повною мірою передати унікальний характер, який склався у цієї тварини поряд з його людиною. Так-так - кішки люблять людей. А як можна було б ще пояснити той факт, що вони нас досі не покинули?

Бібліотека-філіал № 15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради підготувала для вас відео-презентацію.

 

Приємного перегляду!!

https://www.facebook.com/1162497170572769/posts/1698144677008013/

 

Вітаємо всіх любителів кішок! Бажаємо їм, щоб їхні вихованці завжди були здорові і щасливі, ситі й доглянуті!