Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До Дня шахів маленький тріумф шахістів з КЗШ № 17

За для популяризації розвитку в районі розумових видів спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками та молоддю, а також виявлення обдарованих особистостей та з нагоди Всесвітнього Дня шахів, 10 липня 2017 року на базі Криворізького навчально-виховного комплексу № 35 багатопрофільний ліцей «Імпульс» в місцевому шаховому клубі «Біла Королева», в рамках літньої спартакіади «Юність-2017», відбулися районні змагання з шахів «Біла Королева» серед різних верств населення, в яких взяли участь 41 чоловік (31 юнак та 10 дівчат) з шести закладів освіти (КЗШ №№ 17, 41, 43, 120, КНВК № 35 та КГ № 91).

Змагання мали статус особистого-командного характеру, за правилами яких усі учасники, згідно з жеребом, грали між собою за олімпійською системою на вибування.

Підсумовуючи результати змагань були визначені переможці та призери. Ними стали: серед юнаків: ІІІ місце – Кудик Данил (КНВК № 35), ІІ місце – Бусилков Гліб (КНВК № 35), І місце – Євтєєв Нікита (КЗШ № 17); серед дівчат: ІІІ місце – Іванова Анастасія (КЗШ № 17), ІІ місце – Трикутько Дар’я (КГ № 91, І місце – Ярошенко Яна (КНВК № 35). В командній першості перше місце посіла команда КЗШ № 17 (представник Шевченко Н. В.), друге місце за командою КНВК № 35 (представник Земляна Л. В.), третє місце дісталося команді КГ № 91 (представник Акуліч М. І.). Доречи, учень КЗШ № 17 Євтєєв Нікита та ліцеїста КНВК № 35 Ярошенко Яна були визнані, як абсолютні чемпіони.

Переможці та призери спортивного заходу отримали грамоти, кубки, медалі та пам’ятні подарунки від спонсорів свята.

Від депутата районної у місті ради від фракції Опозиційний блок Іванова Андрія Станіславовича всі учасники районного спортивного заходу отримали солодкі подарунки у вигляді морозива.

Що ж, поздоровляємо всіх з наступаючим всесвітнім Днем шахів! І хай в сьогоднішніх змаганнях перемогли сильніші, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районних змагань адміністрації та вчителям фізичної культури КНВК № 35, а також депутату районної у місті ради Іванову Андрію Станіславовичу.