Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Геніальність – вищий ступінь прояву таланту

Талановита людина, завжди працьовита, цілеспрямовано йде до своєї мети та ніколи не чекає натхнення. В процесі такої цілеспрямованої праці нерідко народжуються справжні шедеври. 6 квітня у просторі для комунікацій з громадськістю Саксаганського виконкому S.gov.hub відбувся творчий звіт Іллі Ковальчука «Шлях від учня до автора фортепіанних п’єс» та його викладача народно-оркестрового відділу Світлани Дорошкевич КЗСМО «Музична школа №13» КМР.

Ілля Ковальчук багатогранний учень та творча особистість, поліінструменталіст, починаючий композитор. На заході митець почав діалог з аудиторією з виконання музичних творів на домрі, класичної гітари та виконав на електрогітарі Баха та джазову композицію. Особлива роль у творчості Іллі Ковальчука належить фортепіано, це пов’язано, насамперед, з індивідуальними творчими позиціями та уподобаннями, з імпровізаційною, спонтанною манерою компонування за інструментом. На заході учень представив нам свої власні шедевральні програмні п’єси, які виконав на фортепіано та остаточно підкорив своїх шанувальників.

Саме такі талановиті та геніальні люди рухають людській світ вперед до нових відкриттів та звершень.