Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про роботу районної робочої групи з питань ліквідації осередків стихійної торгівлі в районі

В рамках реалізації Угоди про взаємодію з питань протидії незаконному продажу товарів у місті Кривому Розі  06.09.2019 спеціалістами відділу розвитку підприємництва виконкому районної у місті ради спільно з спеціалістами управління розвитку підприємництва та відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи виконкому Криворізької міської ради за участю дільничного інспектора Саксаганського відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області проведено спільний рейд щодо ліквідації осередків стихійної торгівлі на пр. 200-річчя Кривого Рогу, вул. Співдружності, вул. Покровській, вул. Спаській, мкр. Ювілейному.

Із торгуючими проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу в частині заборони торгівлі з рук у невстановлених місцях, а саме: попереджено про адміністративну відповідальність передбачену за їх порушення, наголошено про необхідність їх переміщення на організовані ринки району, розповсюджувались інформаційні листівки щодо заборони реалізації товару у невстановлених місцях без відповідних дозвільних документів.

Після проведеної роботи торгівлю припинено. Робота у даному напрямку триває.