Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Знову в обіймах у матері!

Кожна дитина, яка залишилася без батьківського піклування, не залежно від причин та обставин, перш за все бажає повернутися в родину своїх батьків. Діти швидко пробачають батькам образи та неналежний догляд. Жодним чином поведінка батьків не може вплинути на дитячу любов та прив’язаність до найрідніших в світі людей. Між дітьми та "неналежним" способом життя, батьки все частіше роблять вибір не на користь власних дітей.

Нажаль, такі випадки трапляються і в нашому районі. У 2015 році рішенням суду, одинока матір, була позбавлена батьківських прав у відношенні її малолітнього сина. Вона не відразу усвідомила свою помилку та реальність то-го, що назавжди може втратити можливість виховувати рідне дитя. «Горе-матір» задовольняла особисті забаганки, але з часом зрозуміла і виявила бажання повернути сина.

Та було це нелегко, потрібно було подолати ряд перешкод на життєвому шляху, матір виконала всі вимоги, щоб довести в суді, що вона варта бути гідною матір’ю для свого сина. Так на початку 2021 року, матір малолітнього хлопчика рішенням суду поновилася в батьківських правах.

І, знову дитя в обіймах у матері!