Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Довідка про реєстрацію місця проживання громадян ( Форма 13)

1. Як отримати довідку про реєстрацію місця проживання (Форма 13)?

Особисто звернутись з документом, до якого внесено відомості про місце проживання особи (паспорт громадянина України, ID-картка, свідоцтво про народження дитини, тимчасовим посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, посвідчення особи, якій надано тимчасовий захист, довідка про звернення за захистом в Україні) до відділу реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Відділ реєстрації місця проживання громадян знаходиться у виконкомі Саксаганської районної у місті ради за адресою м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, 32, кабінет 112.

Для отримання довідки про реєстрацію місця проживання Форми 13 Ви також можете скористатись порталом  державних  послуг  iGov  (https://igov.org.ua).

2. Хто має право отримати довідку про реєстрацію місця проживання громадян?

Має право тільки сама особа, батьки (усиновителі),  опікуни, піклувальники. Також можливо отримати довідку про місце реєстрації іншій особі за дорученням заявника в установленому порядку, при цьому необхідно надати документ, який засвідчує його повноваження.

Відділ реєстрації місця проживання громадян вживає всі заходи пов’язані  із попередженням розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 під час обслуговування громадян, які мінімізують ризики розповсюдження вірусів.

За для вашої безпеки відділ реєстрації місця проживання громадян, здійснює прийом виключно за попереднім записом та наявності засобів індивідуального захисту (медичної маски або респіратора).

Нагадуємо, також отримати консультацію можна за телефоном 94-82-15 щоденно (окрім суботи та неділі) з  08.00  - 16.30» або e-mail: [email protected], skype: [email protected].

Здорова людина – найдорогоцінніший здобуток природи!

Бережіть себе та близьких!